<<< vissza

Flirt konyhabútor

A modern stílus korlátlan lehetőségei

A Scavolini Basic kategóriájába tartozik a Flirt konyhabútor, melyre nemcsak jó ránézni, hanem az árfekvése is kedvező: a messzemenőkig praktikus elemekből álló konyha új designjának köszönhetően elegánsan teremti meg a "konyhai életteret". A konyhabútor kollekció fő jellegzetességei a hightech design, a fehértől a legélénkebb árnyalatokig terjedő lehetséges melamin borítás, melyek számtalan variáció megteremtését teszik lehetővé. Ily módon fiatal párok, stílus érzékeny szinglik és családok a Flirt konyhában kifejezésre juttathatják saját személyiségüket.

A nyitott elemek festett fém keretet és savmart üvegpolcokat kaptak, ezzel tökéletesen kapcsololatot teremtenek a konyhabútor és a lakótér között. A kamraszekrény diszkréten illeszkedik a térbe belső fiókjaival.

A kompozíció egy innovatív fogantyút tartalmaz, amik az alsó elemek, fiókok sajátja. Formavilágában négyzet alakú, krómozott, kipattintható nyitórendszer.

Trendi és szofisztikált a konyhabútor megjelenése a pirosra lakkozott ajtókkal és a 3 cm vastag Dark Oak munkapulttal. Ehhez jönnek még olyan részletek, mint a felnyíló ajtók, melamine fali panel, és a szatén üveg polcok, amelyek könnyű hozzáférhetőséget, használhatóságot biztosítanak. Az Oak melanin ajtók megmunkálása és tapintása különleges, csiszolt fa hatású.

Tervező: Vuesse


KonyhabútorKonyhabútorKonyhabútorKonyhabútor