<<< vissza

Atelier konyhabútor

Kreatív tér, korlátlan megoldások

Az Atelier konyhabútor minden eleme egyedi történettel és személyiséggel rendelkezik, melyet korlátlan számú megoldásainak köszönhetően könnyedén betervezhetünk igencsak különböző, sőt szokatlan terekbe is. A Scavolini basic legújabb konyhabútor családja szabad választást enged a számtalan szerkezeti és funkcionális megoldás között, hogy konyhája a vágyainak leginkább megfelelő, tágas és látványos helyiséggé váljon otthonában.

A munkapult szögletes élei, a vastagított oldalpanelek és a letisztult, látható fém struktúra hangsúlyozza  az igen kellemes, de kompromisszumot nem ismerő stílust.  A kellemes tapintású laminált Bamboo munkapult és oldalpanelek kontrasztot képeznek az Absolute White Oak keretes fronttal, és az üveggel kombinált szerkezettel.

Az Atelier konyhabútor jól variálható elemcsaládot ajánl: a különálló egységek új funkciókkal gazdagítva személyre szabhatóak. A tradicionális üvegajtós frontok és elszívóbeépítés  az újragondolt formavilágba illesztve kortárs bútorrá varázsolja a konyhát.

Azoknak, akik a vizuálisan erős megjelenést és komfortot keresik, sokkal összetettebb kompozíció állítható össze Dark Oak színből. Ebben az összeállításban a színen van a hangsúly amit tovább erősítenek a fiókok, kosarak és fogantyúk mind fémből, akár fekete színben is. A Dark Oak fa az üveggel kombinálva preztízst ad a bútornak és a térnek. Klasszikus, de nem konvencionális, miközben a nyitott elemek tovább növelik a térhatást.


Tervező: Vuesse

KonyhabútorKonyhabútorKonyhabútorKonyhabútorKonyhabútorKonyhabútorKonyhabútorKonyhabútorKonyhabútor